25. marraskuuta 2012

Se Oikea kynsien muoto

Mää en oo ite kauheesti ikinä kiinnittäny huomiota kynsiini, ja oonki ehkä vähän laiminlyöny kynsienhoidon ja sen sellaisen- kynsinauhojen hoidostakin kuulin vasta viime vuonna.. Hehehe. Nyt vasta oon innostunut kokeilemaan erivärisiä kynsilakkoja (muitakin kuin vaan sitä kirkasta päällyslakkaa) ja muutenki vähän skarpannu tässä käsienhoidossa. :-))

Oon aina tähän asti pitänyt kynsiäni melko lyhyinä ja pyöreäreunaisina ja pitäny sitä ainoana oikeena tapana, mutta nyt oon alkanu kiinnittää huomiota kans eri muotoisiin kynsiin. Tässä on varmaankin ne tunnetuimmat ja tavallisimmat muodot:


Tällä hetkellä itse pidän kynteni aika lailla neliskulmaisina ja lyhyinä, kuten tässä Eva Mendesillä...


...tai sitten puolipitkinä ja pyöreinä, kuten tässä Jessica Alballa:


  Pitkiä kynsiä en osaa käyttää, en oo (ainakaan vielä) niin hieno leidi. Jotenkin ne aina vaan taittuu johonkin kun tartun liian reippaasti johonkin, tai sitten alkaa liuskoittua eikä enää näytä kovin hyvältä. Noita teräväkärkisiä en oo vielä kokeillutkaan (enkä tällä kasvuvauhdilla varmaan koskaan pääsekään kokeilemaan, ainakaan omilla kynsilläni) ja luulen että on mulle ehkä vähän turhan epäkäytännölliset. Tai mistä sen tietää, ainakin Gagalla ja Lana Del Reylla näyttää ihan villiltä:-))




Minkä muotoisina ja pituisina itse pidätte? Mikä on Se Kaunein muoto?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti